Nieuws

vrijdag 20/01/17

Bijeenkomst 26 januari 2017

Beste OKA-leden,

Wij wensen jullie als bestuur natuurlijk allereerst een heel goed, gezond en succesvol nieuw jaar toe. Voor de OKA wordt het zeker een bijzonder jaar, want in 2017 gaan wij ons 5e lustrum vieren omdat het alweer 25 jaar geleden is dat de OKA is opgericht – en nog steeds een succesvolle ondernemersvereniging is.

Lees verder


dinsdag 07/03/17

Bijeenkomst 30 maart 2017

Beste allemaal,

Inmiddels is de uitnodiging voor ons lustrumgala de deur uit en de aanmeldingen stromen binnen. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, doe dat dan snel, want dan ben je verzekerd van een mooie plek in Landgoed De Holtweijde. We zouden het met het bestuur erg leuk vinden als we een overwel-digende opkomst hebben bij dit vijfde lustrum. Dan wordt het ook weer tijd voor onze reguliere maart-bijeenkomst. Bij deze worden jullie daar van harte voor uitgenodigd.


Lees verder


zaterdag 17/06/17

Uitnodiging vijfde OKA lustrum

Beste leden van de OKA,

Het is zover: in 2017 bestaat de OKA 25 jaar!

Wie had dat gedacht toen we er in 1992 in een zaaltje in Alblasserdam aan begonnen? Het oorspronkelijke foldertje met daarin de uitnodiging voor de eerste bijeenkomst hebben we natuurlijk bewaard (zie de bijlage) en nog steeds zijn er onder onze leden deelnemers van het eerste uur. De uitgangspunten van destijds, te weten een netwerkfunctie, kennisoverdracht en belangenbehartiging, zijn ook vandaag de dag nog steeds zeer actueel voor de OKA. Inmiddels is de OKA uitgegroeid tot een grote en bloeiende ondernemersvereniging. Een stevig fundament om het ook de komende 25 jaar vol te houden!

Lees verder