zaterdag 17/06/17

Uitnodiging vijfde OKA lustrum

Beste leden van de OKA, Het is zover: in 2017 bestaat de OKA 25 jaar! Wie had dat gedacht toen we er in 1992 in een zaaltje in Alblasserdam aan begonnen? Het oorspronkelijke foldertje met daarin de uitnodiging voor de eerste bijeenkomst hebben we natuurlijk bewaard (zie de bijlage) en nog steeds zijn er onder onze leden deelnemers van het eerste uur. De uitgangspunten van destijds, te weten een netwerkfunctie, kennisoverdracht en belangenbehartiging, zijn ook vandaag de dag nog steeds zeer actueel voor de OKA. Inmiddels is de OKA uitgegroeid tot een grote en bloeiende ondernemersvereniging. Een stevig fundament om het ook de komende 25 jaar vol te houden!

Dit vijfde lustrum gaan we natuurlijk met z’n allen groots vieren, helemaal in de stijl zoals jullie dat van onze OKA-lustrumfeesten gewend bent. De datum waarop dit plaatsvindt is:

ZATERDAG 17 JUNI 2017

en bij deze worden jullie door het bestuur van de OKA zeer van harte uitgenodigd om aan dit lustrumfeest deel te nemen. Voor het zaterdagprogramma, het galadiner en de (eventuele) overnachting van 17 op 18 juni zullen wij ons begeven naar:

LANDGOED DE HOLTWEIJDE TE LATTROP

Dit landgoed is een prachtige parel gelegen middenin het Twentse landschap. Het hotel is nog steeds een familiehotel en maakt geen onderdeel uit van een keten. Een luxe verblijf en culinair hoogstaand genieten gaan hier hand in hand met een zeer ontspannen sfeer en Twentse gastvrijheid. Landgoed De Holtweijde heeft vele luxe voorzieningen, waaronder een geweldige spa- en wellnessfaciliteit, een zwembad en sauna, een driving range en puttinggreen, een all-weather tennisbaan, te veel om op te noemen. De accommodatie varieert van luxe suites tot aan sfeervolle vierpersoons hotelcottages op het terrein. Kijk maar eens op www.holtweijde.nl. Voor ons lustrumfeest hebben wij deze toplocatie in zijn geheel gereserveerd.

De Holtweijde beschikt in totaal over 76 kamers, waarvan er een aantal zijn gesitueerd in de hotelcottages op het beboste terrein. We verwachten zeker een grote deelname vanuit de OKA-leden, dus we hanteren het adagium ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Als je je met een groepje van vier deelnemers opgeeft, zullen wij trachten die groepen in de cottages onder te brengen. Deelname aan dit lustrumfeest staat open voor hen die werkzaam zijn bij onze lid-bedrijven en uiteraard hun partners. Externe introducés die niet werkzaam zijn bij het betreffende OKA-lidbedrijf kunnen niet deelnemen.

Op zaterdag 17 juni zullen wij overdag eerst een sportief en ontspannend groepsevenement organiseren, met na afloop uiteraard een prijsuitreiking voor het beste team. Dit evenement is laagdrempelig, zodat de hele groep kan deelnemen. Daarna is er tijd voor iedereen om zich terug te trekken op de kamer en zich klaar te maken voor het galadiner. Dit galadiner vindt ’s avonds plaats in de grote zaal van Landgoed De Holtweijde en de topklasse ‘witte en zwarte brigade’ van De Holtweijde zal voor een geweldige culinaire ervaring zorgen, omgeven door een aantal uitstekende – en speciaal al door uw OKA-bestuur geselecteerde – wijnen. Het kledingvoorschrift voor de avond en het galadiner is black tie en dit staat natuurlijk borg voor een echte gala-avond op niveau!

Het diner wordt zo georganiseerd dat diegenen die op tijd terug willen om vóór de zondagsrust weer thuis te zijn, hiertoe in de gelegenheid zijn. Ook is het mogelijk om aan te geven dat je in de hotelcottages wilt overnachten zodat je niet door de verdere feestavond wordt gestoord en desgewenst op de zondagochtend in de regio een eredienst kunt bijwonen.

Voor degenen die blijven, wordt de feestavond uiteraard voortgezet met een spetterend optreden van een uiterst swingende band. En de volgende ochtend staat er weer een heerlijk ontbijtbuffet voor jullie klaar. Ook hebben we met De Holtweijde geregeld dat er een speciaal arrangement geldt ingeval je al op de vrijdag zou willen komen of nog een nachtje extra zou willen blijven om zo nog langer van het verblijf te kunnen genieten.

Het programma staat dus weer borg voor een zeer geslaagd lustrum op een ongeëvenaard niveau. Het OKA-bestuur hoopt dan ook van harte op een overweldigende deelname van jullie als OKA-leden.

Het precieze programma ziet er als volgt uit:

10.30 – 11.00 uur:

Ontvangst Landgoed De Holtweijde. Let op: het is vanuit Alblasserdam wel twee uur rijden, dus zorg dat je op tijd vertrekt (of gewoon de vrijdag al komt overnachten!). Uiteraard staat er koffie en lekkers klaar.

11.00 uur uiterlijk:

Iedereen wordt geacht er uiterlijk om 11.00 uur te zijn voor het officiële welkom en de ‘aftrap’ van het programma. Aansluitend zullen we gezamenlijk lunchen.

12.30 uur:

Einde van de lunch en start van ons vrolijke en sportieve middagprogramma. Het kledingadvies voor dit middagprogramma is gewoon vrijetijdskleding/jeans en makkelijke schoenen (handig voor de dames om te weten!). Het motto van de middag is dat we met z’n allen op jacht gaan en verder wordt het vooral plezier maken met elkaar. En ja, met een klein wedstrijdelement.

16.30 – 17.30 uur:

Bier & Bitterballen! En de prijsuitreiking van de grote jacht.

17.30 – 19.00 uur:

Even rust. Iedereen kan zich terugtrekken op de kamer om zich op te frissen, de sportieve kleding om te wisselen voor black tie en zich aldus klaar te maken voor de gala-avond.

19.00 – 19.30 uur:

Ontvangst in de centrale zaal en aperitief om te proosten op een galadiner in stijl.

19.30 – 22.00 uur:

Galadiner, met om 22.00 uur einde diner.

22.30 – 01.00 uur:

Spetterende feest- en swingavond onder begeleiding van een band die geheid iedereen op de dansvloer krijgt en het ‘dak eraf’ speelt (gelukkig hebben we het hele landgoed voor onszelf …).

08.00 – 11.00 uur:

De volgende ochtend staat er voor iedereen een heerlijk ontbijtbuffet klaar. Ook zijn het zwembad en de fitness-studio vanaf 07.30 uur geopend voor diegenen die fit aan hun dag willen beginnen.

We hebben met de OKA in de afgelopen vijf jaar flink kunnen sparen voor dit geweldige evenement, dus de eigen bijdrage van de eerste vier deelnemers per bedrijf kan daardoor, net als bij onze eerdere galafeesten, laag gehouden worden. Om een zo groot mogelijke opkomst te krijgen, zijn de eerste twee deelnemers per lidbedrijf zelfs free of charge. De prijsstelling ziet er als volgt uit:

• Per OKA-lidbedrijf de eerste twee deelnemers: geen kosten!

• De volgende twee deelnemers per OKA-lidbedrijf: € 150,-- per persoon

• Eventuele meerdere deelnemers tegen kostprijs (en onder voorbehoud van voldoende plek en deelnametoewijzing door het bestuur): € 475,-- per persoon

Voor hen die al op vrijdag willen aankomen, heeft het OKA-bestuur een speciaal ‘early bird arrangement’ geregeld met De Holtweijde: voor € 170,-- per suite van twee personen inclusief een luxe ontbijt op de zaterdagochtend, kun je ervoor zorgen dat je al op vrijdag de mooiste kamer hebt en uitgerust aan de zaterdag kunt beginnen. Je kunt op de vrijdagavond desgewenst (voor eigen rekening) bij De Holtweijde dineren en ook in de omgeving van het landgoed zijn diverse uitstekende restaurants te vinden. Voor € 150,-- per tweepersoons suite inclusief ontbijt kun je eventueel de nacht van zondag de 18e op maandag de 19e juni blijven logeren. Uiteraard staan alle faciliteiten van De Holtweijde tot de beschikking van de gasten.

Om dit lustrumfeest zo geslaagd mogelijk te laten zijn, worden hier ter samenvatting nog een keer een paar opmerkingen gemaakt:

• Het kledingadvies voor overdag is vrijetijdskleding/jeans met gemakkelijke schoenen.

• De dresscode voor de gala-avond en het galadiner is black tie. Vergeet niet dit ook aan ‘het thuisfront’ te melden.

• Na opgave is deze bindend. Bij annulering kan helaas geen terugbetaling plaatsvinden.

• Deelname aan dit lustrumfeest staat open voor hen die werkzaam zijn bij onze lid-bedrijven en hun part-ners uiteraard. Externe introducees die niet werkzaam zijn bij het betreffende OKA-lidbedrijf kunnen niet deelnemen aan dit galafeest.

Het OKA-bestuur zal in samenspraak met De Holtweijde overgaan tot de indeling van de gasten in de kamers, de suites en de hotelcottages en zal natuurlijk wel zoveel mogelijk rekening houden met jullie opgave c.q. groepsopgave. Het maximaal aantal kamers is 76, dus het bestuur zal in principe uitgaan van het adagium ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Op zich is er per OKA-lidbedrijf geen limiet aan het aantal op te geven deelnemers, maar als er sprake is van een groot aantal deelnemers kan het OKA-bestuur mogelijk overgaan tot het inperken van een groepsopgave.

Naar de mening van het OKA-bestuur staat bovenstaande borg voor een wel zeer stijlvol, feestelijk en memorabel vijfde lustrumfeest. Maar natuurlijk staat of valt het succes van dit galafeest met jullie deelname! Het OKA-bestuur heeft er alle vertrouwen in jullie met bovenstaande informatie flink enthousiast gemaakt te hebben en ziet jullie aanmeldingen in grote getale dan ook graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Ingesloten treffen jullie het aanmeldingsformulier voor deelname aan het vijfde OKA-lustrum met het vriendelijke verzoek om dit formulier zo snel mogelijk in te vullen en daarbij tevens aan te geven of en zo ja, met hoeveel personen en van welke opties van de geboden verlengingsmogelijkheden gebruik wordt gemaakt. Voor deze verlengingsarrangementen is een extra opgaveformulier bijgevoegd. Houden jullie er rekening mee dat deze formulieren voor jullie tevens dienen als factuur? Na invulling en ondertekening kunnen jullie het/de formulieren per mail terugsturen aan de OKA op ort@zwartbol.eu.

Het bestuur van de OKA rekent op een zeer grote opkomst en een geslaagd vijfde lustrum. Tot ziens op zaterdag 17 juni 2017 op Landgoed De Holtweijde!

Met vriendelijke groet,

Ondernemers Kring Alblasserdam e.o.,

namens het bestuur,

Bas Ort Voorzitter

Meer nieuws