Lid worden

Ondernemers, directeuren of managers die zich voornamelijk op het segment business-to-business richten én met hun bedrijf in het werkgebied van de OKA zijn gevestigd, kunnen een verzoek bij het bestuur doen om lid te mogen worden van de OKA.

Het bestuur neemt de aanvraag in en toetst deze aan de criteria van het OKA-lidmaatschap, waarna het betreffende bedrijf uitgenodigd kan worden om lid te worden van de OKA.

Verwantschap

De Ondernemers Kring Alblasserdam kiest nadrukkelijk voor regionale, zakelijke verwantschap. We zijn er tenslotte om de gemeenschappelijke band tussen onze leden te verstevigen. Ondernemers die in de consumentenmarkt actief zijn, kunnen geen lid worden van de OKA.

Contributie

Onze jaarlijkse contributie bedraagt per 2016 € 440,- exclusief btw. In dat bedrag zijn alle kosten voor diners, hapjes, drankjes, lezingen, presentaties en bedrijfsbezoeken opgenomen. Voor onze zomerbarbecue en het vijfjaarlijkse galafeest vragen we de deelnemers een -bescheiden- bijdrage.

Introducé

Twee vertegenwoordigers per bedrijf zijn welkom op OKA-bijeenkomsten. Het is ook mogelijk om eenmalig een gast te introduceren die tevens met het bedrijf in het werkgebied van de OKA is gevestigd.  Hij of zij kan een bijeenkomst bijwonen, om daarna weloverwogen te beslissen lid te worden van de Ondernemers Kring Alblasserdam.